Kamers Bed and Breakfast Eext Uitzicht kamer Bed and Breakfast Bead and Breakfast Eext

Informatie

  • Minimumverblijfsduur van 2 nachten
  • 70 euro per nacht voor 2 personen
  • 55 euro per nacht voor 1 persoon
  • Inchecken vanaf 13.30 uur of op afspraak
  • Uitchecken om 12.00 uur
  • Oplaadpunt elektrische fietsen
  • Fietsen stallen in schuur
  • Wifi
Reserveren »

Historie Schultehoes

In oorsprong was deze 300 jaar oude Saksische boerderij een zogenaamd loshoes, d.w z. de boerderij bestond uit stallen met slechts één ruimte voor mens en dier met een vuurplaats in het midden. In de loop van de tijd werd de boerderij verdeeld in een woon- en leefgedeelte afgescheiden van de stallen. In 1742 werd de boerderij bewoond door de Schulte Jan Homan en werd sindsdien het Schultehoes genoemd. Een Schulte was iemand die de functies van burgemeester, notaris, politieagent en kantonrechter combineerde. Er was in de boerderij een gevangeniscel gebouwd om wetsovertreders op te sluiten. Het ingewikkelde slot van de celdeur is te bewonderen in het lokale museum, de Kluis.

B&B Schultehoes is rustig gelegen aan de voorzijde van een 300 jaar oude Saksische boerderij en heeft een eigen ingang, terras en parkeerruimte. In de stookhut is een sfeervolle ontbijtruimte gemaakt. U geniet van fruit en eieren van het eigen erf. De B&B bestaat uit een ruim verblijf met privé badkamer voorzien van twee wastafels, een douche en toilet. Wifi en tv zijn aanwezig. Fietsen kunnen worden gestald in de schuur incl. aansluiting voor electrische fietsen. Het is mogelijk om fietsen te huren. Huisdieren zijn niet toegestaan en roken kan op het terras.

De bed and breakfast is gelegen aan de voorzijde van de boerderij en heeft een eigen ingang, terras en parkeerterrein. Het bestaat uit een ruim verblijf met privé badkamer voorzien van 2 wastafels, douche en toilet. In de stookhut is een sfeervolle ontbijtruimte gemaakt. Draadloos internet en tv zijn aanwezig. De gasten hebben een eigen terras tot hun beschikking. Fietsen kunnen eventueel worden gestald in de schuur en er is ruime parkeergelegenheid. Huisdieren zijn niet toegestaan en roken kan op het terras.

Badkamer Bed Breakfast Eext Slaapkamer Bed Breakfast Eext Panelen slaapkamer

BEKIJK DE OMGEVING »